Onderhoud of renovatie van uw dakkapel nodig?

Kies voor onze ervaren specialisten in dakkapel renovaties. Wij richten ons volledig op het onderhouden en renoveren van dakkapellen, met onze kennis en expertise kunnen we de meest uitdagende projecten succesvol afronden.

Dakkapel Renovaties.

Bij Van der Steen Renovaties begrijpen we dat daken niet eeuwig meegaan. Als u last heeft van daklekkages of vermoedt dat het dak van uw dakkapel vervangen moet worden, komen wij gratis bij u langs om te adviseren over de mogelijkheden en kosten voor een dakkapel renovatie. Onze renovaties zijn op maat gemaakt en variëren van vervanging van alleen de (bitumen) dakbedekking tot volledige reparatie van het skelet en houtwerk, afhankelijk van de staat van uw dakkapel.

Wij renoveren uw dakkapel alleen als de kozijnen vervangen moeten worden, maar we bieden ook de mogelijkheid om andere elementen zoals het boeideel, zijwangen, front en loodslabben te vervangen. De kosten voor de renovatie zullen hoger zijn naarmate er meer elementen gerenoveerd moeten worden. Houd er rekening mee dat de dakbedekking niet wordt vervangen tijdens de dakkapel renovatie en dat als ook de binnenkant van de dakkapel moet worden gerenoveerd, het soms voordeliger is om een nieuwe dakkapel te plaatsen.

Renovatie dakkapel

Reparatie en onderhoud.

Als u last heeft van daklekkages of het vermoeden heeft dat het dak van uw dakkapel aan vervanging toe is, staan wij voor u klaar. Wij komen gratis bij u langs om te adviseren over de mogelijkheden en kosten voor een dakkapel renovatie op maat. Afhankelijk van de staat van uw dakkapel, bieden wij verschillende oplossingen. Onze renovaties kunnen bestaan uit enkel de (bitumen) dakbedekking vervangen tot volledige reparatie van het skelet en houtwerk.

Bovendien bieden wij u de optie om extra isolatie toe te voegen tijdens de renovatie van uw dakkapel, wat zorgt voor een vernieuwde uitstraling en een betere bescherming tegen de elementen en energie-efficiëntie. Kies voor onze professionele dakkapel renovatieservice bij Van der Steen Renovaties en geniet van een duurzame oplossing op maat.

Dit zeggen onze opdrachtgevers.

Renovatie dakkapel

Waarom kiezen voor
Van der Steen voor uw dakkapel renovatie?

Bij Van der Steen Renovatie bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, volledige oplevering, snelle doorlooptijd en ervaren professionals. We zijn trots op ons vakmanschap en zorgen ervoor dat elke klus tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Dakkapellen zijn uitsluitend gemaakt vanuit opbouw, dus geen prefabricatie. Dit zorgt voor een betere en mooiere fit en een langere levensduur.

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Bij ons krijgt u gegarandeerd een volledige oplevering.

Wij begrijpen dat u niet wilt wachten en daarom streven we naar een snelle doorlooptijd.

Wij zijn een vakbekwaam familie bedrijf met de juiste expertise voor elk type renovatieproject.

Oplevering van A tot Z. Dé specialist in dakkapel renovaties.

Actie: verdien uw dakkapel terug met 2 gratis zonnepanelen bij aanschaf van een dakkapel vanaf 4 meter.

Vraag direct een offerte aan!