Specialist nodig voor kozijn renovatie?

Last van kozijnen die in slechte staat verkeren? Dit kan een negatief effect hebben op de uitstraling en de energie-efficiëntie van uw woning. Daarom biedt Van der Steen Renovaties een uitgebreide kozijnrenovatie service aan, waarbij we uw oude kozijnen renoveren en herstellen, of indien nodig volledig vervangen. Neem contact op en ontvang binnen 24 uur reactie!

Onderhoud van uw kunststof kozijnen?

Bij Van der Steen Renovaties weten we dat kunststof kozijnen niet alleen beter zijn voor de isolatie en er net zo goed uitzien als houten kozijnen, maar ook weinig onderhoud vereisen. Onze kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, roesten niet en zijn gemakkelijk schoon te maken. Met onze tips kunt u jarenlang genieten van uw kozijnen en blijven ze er als nieuw uitzien.

Bij Van der Steen Renovaties bieden we u verschillende mogelijkheden bij een kozijn renovatie. U kunt een gedeelte van het kozijn laten renoveren of het kozijn volledig laten vervangen. Wanneer u ervoor kiest om een gedeelte van het kozijn te vervangen, wordt er een nieuw stuk hout in het bestaande kozijn gelijmd. Hierdoor kan de schade niet verder doortrekken. Is er echter ook schade aan de rest van het hout, dan is het slimmer om de kozijnen in één keer volledig te vervangen.

Wij staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies en bieden wij u een passende oplossing voor uw situatie.

Specialist voor kozijn renovatie

Bent u benieuwd of uw kozijnen toe zijn aan een renovatie?

Het kan zijn dat u na verloop van tijd last krijgt van houtrot in uw houten kozijnen of dat de kozijnen verslijten, waardoor ze tocht doorlaten en schade aan de ruit kunnen veroorzaken. In zo’n geval is het belangrijk om te beslissen of u uw kozijnen wilt repareren of vervangen. Maar wanneer kiest u voor een kozijn renovatie in plaats van een reparatie? Wij leggen het graag aan u uit.

Een goede vuistregel hiervoor is, letterlijk en figuurlijk, om de schade te controleren met een vuist. Is de schade aan het kozijn kleiner dan een vuist? Dan is het nog goed mogelijk om dit kozijn te repareren. Is de schade inmiddels groter dan een vuist? Dan is de schade al zo ver doorgetrokken dat het minder effectief is om de kozijnen te repareren. U kunt dan beter gaan voor een kozijn renovatie. Bij Van der Steen Renovaties bieden we u verschillende mogelijkheden bij een kozijn renovatie.

Vakkundig te werk.

Bij Van der Steen Renovaties bent u verzekerd van vakmanschap in het renoveren van kozijnen. Wij hebben jarenlange ervaring in de montage en productie, waardoor we in staat zijn om de hoogste kwaliteit te leveren.

Uw betrouwbare partner.

Vertrouw uw renovatieproject toe aan de vakmensen van Van der Steen Renovaties en ervaar onze jarenlange ervaring en betrouwbaarheid als renovatiepartner. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, daarom stoppen wij niet tot u volledig tevreden bent met onze dienstverlening.

Specialist voor kozijn renovatie

Dit zeggen onze opdrachtgevers.

Specialist voor kozijn renovatie

Waarom kiezen voor
Van der Steen renovatie?

Bij Van der Steen Renovatie bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, volledige oplevering, snelle doorlooptijd en ervaren professionals. We zijn trots op ons vakmanschap en zorgen ervoor dat elke klus tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Wij leveren maatwerk en hebben een eigen personele organisatie.

Een vast ervaren aanspreekpunt.

Wij zijn een familiebedrijf van ervaren professionals met de juiste expertise voor elk type renovatieproject.

Wij werken met duurzame materialen waardoor de kozijnen de komende tientallen jaren mooi blijven.